29.3.09




MESTRE DE TAI JI
Ho sé, estic escandalosament atractiu... ;) Ja ho veieu, que a Xina es practica el Tai ji, en jordi practica Tai ji. La veritat és que és més difícil del que sembla, però és increiblement relaxant. No, a la classe no sóm dos i la professora, però és que erem els únics que anàvem vestits com cal!
Actualment, el Tai Ji és una manera de fer exercici i mantenir el cos en forma a base de moviments molt exactes i molt lògics per mantenir el cos en equilibri. Cal, per tant, ser molt conscient del teu cos i com l'utilitzes. Ambtot, no deixa de ser un altre tipus d'art marcial, i cada moviment està relacionat amb la defensa o l'atac a l'adversari, i és la manera que té la professora d'explicar-nos el perquè un moviment és correcte o no. Total, que sóc una màquina de matar en potència! ;)

TAI JI MASTER
I know, I'm incredibly atractive... ;) There you go, chinese practice Tai Ji, Jordi practices Tai Ji. The truth is, it is way more difficult than it looks like, but incredibly relaxing. And no, we're not only two in class, but we were the only ones properly dressed that day....
Nowadays, Tai Ji is a good way to exercise and keep your body in shape using very exact and logic movements that keep the body in balance. Therefore it is necessary to be very aware of how we use the body. Nevertheless, it still is a kind of martial art, and each movement is related to defense yourself or atack the oponent. And that's the way our teacher has to tell us when a movement is correct or incorrect. In other words, she's turning me into a potential killing machine! ;)

1 comentari:

  1. Iep, jo vull fer una classe de Tai Ji, ens pots demanar hora per tots pel 24 d'agost? I si cal que ens posem el "petu" per la foto, jo em poso "petu", què carai!

    ResponElimina