29.3.09


CONTRASTOS
Una imatge val més que mil paraules... Com comentava abans, els contrastos són presents a totes les ciutats Xines que fins ara he visitat, i Shanghai no podia ser menys. Si us hi fixeu bé, veureu que la bastida davant de la casa és feta de canyes de bambú. I tot i que són extremadament resistents, contrasten amb la figura del "World Financial Centre" al darrera. Actualment l'edifici més alt de la ciutat i que s'acosta als 500 metres d'alçada.

I són aquest tipus de detalls el que fa que perdre's pels carrers de la ciutat sense ni tan sols seguir una ruta concreta sigui ja tota una experiència.

CONTRAST
An image is woth a 1000 words... As I explained before, contrasts are very present in all chinese cities I've visited so far, and Shanghai is no exception. If you look closer, you'll see that the scaffolding in front of the house is made of bambu. And eventhough it is extremely resistant, it contrasts with the silhouette of the World Financial Centre right behind. Nowadays the highest building of the city, with almost 500m.

And these sort of details make a great experienec of just walking along the city streets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada