1.5.09




SENYOR CONDUCTOR LA BOTZINA!
Tot i que he de dir, d'entrada, que no he vist gaires accidents de tràfic (toquem fusta), els nostres estàndars de conducció no tenen res a veure amb els xinesos! Però res de res! Aquí en teniu un petit exemple. A les fotos veureu clàrament com respecten a Xina els sentits de circulació i les línies de separació... Bàsicament no les respecten. Aquí el més important tenir un bon clàxon per advertir de la teva presència!
Ara fa riure, però el dia que anàvem cap al riu, se'ns va tallar la respiració... El nostre conductor s'estava adormint, i les nostres guies no semblava que hi donessin massa importància, així que em vaig posar a parlar amb el conductor, que passava de les meves preguntes olímpicament... Veient que la conversa no anava massa bé, però que continuàvem estan en risc de patir un accident, vaig decidir posar-me a cantar al seu darrera! I què voleu que us digui, la majoria direu que el meu to de veu irritant va impedir que s'adormís. Jo crec que va quedar tan fascinat per la qualitat de la meva interptetació que es va despertar de cop! La qüestió és que vam arribar a port!
Per cert, atenció com passa d'aprop la furgoneta!

WATCH OUT! A CHINESE DRIVING!
Firstly i should say I haven't seen many accidents so far (let's cross our fingers), but I can tell you now that our driving standars don't match theirs at all! Here you have a little example. In the pictures you will clearly see how much they respect the lines and driving ways. They just don't! here it is way more important to have a good claxon to tell the others you're coming!
Now I laugh, but I can assure you that the day we were driving to the river I wasn't almost breathing. Our driving was totally falling asleep. And seeing our guides didn't seem to give that much of importance I decided to go talk to him... He couldn't careless about what I was trying to say, so the conversation was soon over... Nevertheless, we were still in danger! So I decided to sit right behind him and start singing... Yeah, most of you will say that due to my irritating voice he couldn't sleep. I really believe he was so fascinated by my singing capacity that he woke up! Well, the point is we made to the river.
By the way, pay attention on how close the van passes.

5 comentaris:

  1. Potser els convindira una petita campanya de trànsit de les nostres no? tipus "no t'adormis al volant"!! Podrien considerar el viatge en autobús activitat de risc

    Suli

    ResponElimina
  2. És totalment una activitat d'alt risc. Sobretot fora de les ciutats...

    ResponElimina
  3. D'alguna cosa t'havia de servir el teu txorro de veu.... de fet set va sentir desde Catalunya i desde llavors ens acompanyen les pluges!!!!
    un ptonàs
    Lapens

    ResponElimina
  4. Suposo que va ser un "Oh, happy day", no?
    Sara

    ResponElimina
  5. Merci Lapens! Jo també t'estimo molt! ;)
    Obviously va ser un oh happy day! ;)

    ResponElimina