4.5.09





CLASSE D'ESPANYOL EN XINÈS
A l'hora d'aprendre un idioma a l'estranger, una de les millors maneres de practicar el que s'apren a les classes matinals, és aconseguir un intercanvi lingüístic, on tu ensenyes la teva llengua materna i la persona del país t'ensenya la seva. Tots sabem que hagués preferit donar classes de català, però encara tinc molt camí a fer abans els xinos entenguin la rellevància de la nostra llengua ;)
O sigui que avui he començat a donar classes d'espanyol a una amiga de la meva professora (a la foto a segon pla), i el meu company de classe, coreà a la seva germana. I només hem fet classes d'espanyol. I direu, què en trec jo? Doncs que la noia comença des de zero, zero, amb la qual cosa, les classes són íntegrament en xino! :)
Esperem veure resultats ben aviat, tant per part seva, com per la meva!

SPANISH LESSOSN IN CHINESE
When willing to learn a language abroad, one of the best ways to practice what you have learnt during your morning lessons is to find a language partner. So you teach that person your mother tongue, and that person teaches you, in this case, chinese. We all know I would rather teach catalan, but I still have a long way to go before chinese understand the importance if our language ;)
So, today I started teaching spanish to my teacher's friend (in the picture the one in the back), and my class mate, korean to her sister. All the whole class was in spanish. And you'll say: what do you get from all this then? Well, she starts from the very beginning, so the whole lesson was in chinese! :)
We hope to see improvement soon, from her and from me!


3 comentaris:

  1. Eis!
    Tu sempre fent amics! així m'agrada, segur que això t'ajudarà a millorar el teu xino pq aixi seguir que aprens més el xino del carrer, i serà diferent del que t'expliquen a classe no?
    Estas molt aplicat
    Pto
    Suli

    ResponElimina
  2. Segur que fent aquestes classes t'integres més aviat dins de la cultura d'aquest pais.Quina és la noia l'alta o la baixa?.
    SISI

    ResponElimina